divendres, 21 de juny del 2013

Full reuni贸 informativa del passat 6 de Juny ( Aspectes generals del funcionament del casal)

Bon dia fam铆lia, 

Per tal de garantir un bon funcionament al Casal d'Estiu us adjuntem el full que vam donar a les fam铆lies assistents a la reuni贸 informativa del passat dijous 6 de Juny. Un 茅s per al casal d'infants i l'altre per al d'adolescents.
 
 
 
 
Qualsevol dubte estem a la vostra disposici贸.
 
Salutacions.

Informaci贸 sobre l'ampliaci贸 de setmanes

Bona tarda a tothom,
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos sobre les condicions que s'aplicaran per a l'ampliaci贸 de setmanes  en el cas que es vulgui sol·licitar:
- Demanar com a molt tard el dimecres de la setmana anterior a ampliar via email o presencialment al director/ coordinador. Un cop acceptada l'ampliaci贸 s'haur脿 de fer l'abonament corresponent en efectiu a l'escola o via ingr茅s al  compte corrent de l'Associaci贸 abans de l'inici de la setmana ampliada.
- El preu de cada setmana ser脿 de 55 euros per infant/adolescent. No s'aplicar脿 cap tipus de descompte, ja que el fet d'ampliar una setmana suposa fer gestions que no es poden dur a terme amb la mateixa previsi贸 que en el per铆ode de preinscripcions.
Informem que existeix la possibilitat que en alguns dels casos es negui la possible ampliaci贸 de la setmana degut al nombre d'infants inscrits al casal en relaci贸 la r脿tio i les gestions dels serveis.

Aprofitem per desitjar-vos una bona entrada a l’estiu que avui comen莽a i que gaudiu de la revetlla de Sant Joan.

Ens veiem aviat, per la nostra part tot a punt i amb moltes ganes.

Salutacions.