dijous, 15 de maig del 2014

Llistat d'espera d'inscripcions


Benvolgudes famílies, 

Degut al volum d'inscripcions que hem rebut aquest any i donat que el període per fer-les va acabar ahir dimecres, la comissió del Casal Activa't hem decidit obrir una llista d'espera per tal de veure quants infants per grup i setmanes podem acceptar passat aquest període sempre respectant la ratio d'infants per monitors.

Bàsicament per apuntar-vos a aquesta llista haureu d'enviar-nos un correu a "casalactivat@gmail.com" posant com assumpte "Llista d'espera".
Seguidament en el cos del missatge haureu d'especificar les següents dades de l'infant: 
  1. - Nom i cognom
  2. - Curs
  3. - Número de les setmanes (p. ex: la 1a i la 3a)

La resolució se us notificarà al vostre correu el dimarts 20 de maig.
En el cas de que la sol·licitud hagi estat acceptada:
-Teniu des de dimecres 21 a divendres 23 de maig per presentar els fulls d'inscripció degudament emplenats amb el rebut de pagament (del 50% o 100%).
- Al Centre de Recursos Juvenils Can Carletes ( C/ Sant Jordi, 25) de 18.00h a 20.00h a la capsa que trobareu per a aquest efecte (en el cas de dubte sobre l'ubicació d'aquesta capça, pregunteu al dinamitzador de joventut.)  i a la capsa que ja podeu trobar a la recepció del Pla de les Vinyes
IMPORTANT: No realitzeu cap pagament fins que no sapigueu que la sol·licitud ha estat acceptada!
Sentim les inconveniències que aquest procés de llista d’espera pugui causar a les famílies, però no hi ha altra causa per seguir aquest procés que la d'oferir un casal d'estiu amb la màxima de les qualitats.
En el cas que tingueu algun dubte, no dubteu en escriure'ns.
Esperem la vostra comprensió.
Salutacions cordials.
Comissió del Casal d'Estiu - Associació Juvenil Activa't.