dilluns, 5 de març del 2018

COMUNICAT IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Lamentem haver de comunicar que aquest proper estiu 2018 l'Associació Juvenil Activa't no realitzarem el ja tradicional Casal Activa't d'infantil i primària (de P3 a 5è). Volem remarcar que seguim mantenint el Casal Activa't d'Adolescents que anirà des de l'actual 6è (cursat aquest any) fins a 4t de l'ESO que realitzarem a Can Carletes.

Des de la comissió del casal ens havíem proposat seguir amb el Casal Activa't d'infantil i primària aquest estiu 2018 però a causa de motius organitzatius i burocràtics hem hagut de fer un pas al costat.

Aquest projecte el vam començar el 2012 des de la il·lusió d'uns/es joves que preteníem revolucionar i donar a conèixer a través del lleure un poble que volíem, volem i voldrem actiu. Aquest projecte l'hem fet gran entre tots i totes, des dels infants han vingut a gaudir amb nosaltres de l'estiu, els monitors/es, les famílies, les AMPES, les entitats del municipi (que són moltes i molt bones), l'Ajuntament i qualsevol persona que a títol personal hagi col·laborat amb nosaltres (que heu sigut moltes).

Esperem que ho hagueu passat molt bé amb nosaltres tots aquests anys. Nosaltres ens ho hem passat bomba. 🙂

Seguim amb els adolescents amb la mateixa dedicació i il·lusió que als inicis d'aquest llarg viatge per fer de Santa Coloma un poble més ACTIU i millor per viure.

I qui sap si aquest jovent que puja ens sorprèn amb nous projectes de tota mena. Nosaltres seguirem dedicant tots els esforços perquè així sigui.

Moltes gràcies de tot cor i com diu la cançó:

"No és un adéu per sempre, és un adéu per un instant"

Salut i Casal!



Bon estiu!

#PerquèAixòÉsMésQueUnCasal