dijous, 8 de juny del 2017

ABONAMENT PISCINA CAN VIA


BON DIA FAMILIES,

Des de la Regidoria d'Esports ens arriba aquesta informaci贸 per poder fer abonament durant els mesos d'estiu a la piscina de CAN VIA

Com realitzar la inscripci贸?

1.    Omplir la sol·licitud (adjunt sota): El full l’ha d’emplenar l’ associat/da i nosaltres hem de confirmar amb la signatura d’un representant del club i el segell de l’entitat, que la persona forma part de l’entitat. Un cop signat per nosaltres, hem de retallar la part inferior, que es quedar脿 l’associat/da per portar al Club de Tennis. La part superior del full ens l'hem de quedar nosaltres per entregar-la al Departament d’ Esports, a inicis de setembre. (totes juntes amb una sola inst脿ncia).

2.    Portar-la al Club de Tennis: L’associat/da ha d’anar amb la part inferior al Club de Tennis i all脿 formalitzar l’abonament i fer entrega de la part inferior per tenir el control d’abonaments.


Per tal de formalitzar la sol·licitud (segellar i signar) nosaltres estarem Dilluns 12 de Juny de 17:30-19:30 a Can Carletes i Dijous 15 de Juny de 19:00-21:00 a Can Carletes.  



CARTELL (informaci贸 dels preus)
SOL.LICITUD