dissabte, 22 de juny del 2019

1a setmana

Bona tarda fam铆lies, 

El casal ja ha arribat, i ho agafem amb molta for莽a!!! 

Aqu铆 us deixem la programaci贸 de la 1a setmana per tal de que us feu una idea del funcionament. 

A continuaci贸 us recordem algunes coses a tenir en compte per a l'inici de casal: 

- El Dimarts 25: Samarreta de coto del color que els hi toqui per curs (6猫 blau fosc, 1r negre, 2n lila fosc, 3r i 4rt granate)

Aquest any ens trobem amb la situaci贸 en que coincideix la sortida a Illa Fantasia amb la recollida de notes de l’Institut Montpedr贸s dels alumnes de 1r a 4rt de la ESO.

Degut a la complicaci贸 que suposa canviar de dia la sortida per tota la gesti贸 que comporta, ens hem posat en contacte amb el director del centre i la proposta final 茅s la seg眉ent:  

Divendres 28 茅s el dia en que els alumnes han de anar a buscar les notes i, per tant, poden fer les reclamacions. Donada la situaci贸, donen l’opci贸 de que els pares vagin a recollir-les i fer les reclamacions necess脿ries.
De totes maneres, i entenent que no tothom podr脿 anar-hi, ens va donar l’opci贸 de que aquells que encara no tinguessin les notes anessin a recollir-les el dilluns dia 1 de Juliol sense poder realitzar reclamacions. Hi haur脿 monitors i monitores que aquell dia acompanyaran a aquells que necessitin anar en horari de casal omplint la seg眉ent autoritzaci贸 com a molt tard pel Dijous 27:


- Aquells adolescents que durant la 1a setmana hagin d'anar a l'institut a fer alguna recuperaci贸, es necessari que ens informeu a traves d'un mail a: casalactivat@gmail.com, especificant l'horari de la recuperaci贸 i com afectara aix貌 al horari del casal (si vindran abans d'anar a l'examen i si tornaran despr茅s al casal)