divendres, 20 de juny del 2014

Servei i MENÚ de menjador

Bona tarda a tots!

Per aquelles famílies que faran ús del servei de menjador, us deixem tot seguit el menú de tot el mes del Casal!

La web del servei de menjador que utilitzarem és http://www.elmenudelpetit.es/ i per trobar el menú només heu de fer 'click' aqui: Menú del menjador.


Ben aviat tindreu la programació de la SETMANA DELS VALORS penjada  al blog per a saber què faran els vostres fills la primera setmana del Casal.

Com sempre, estem en contacte a:
Facebook: https://www.facebook.com/CasalsActivat
Correu: casalactivat@gmail.com



dimarts, 17 de juny del 2014

Important: Política de devolucions

Hola de nou families, tot seguit un copiem un mail que us hem enviat aquesta tarda, per què estigueu informats des de totes les vies possibles.  


"Us recordem que ha partir del 20-06-2014, coincidint amb el final del segon pagament, no es retornaran diners per anul·lacions de serveis. 

Només es retornarà fins el 90% en cas de baixa amb justificació mèdica, per malalties o accidents, tal i com s'especificava en la fulla d'inscripció.

Excepcionalment, es retornarà el cost del menú del servei de menjador que són 3,5€ si s'avisa a l’hora d’entrada. Més tard de les 9:30, no serà retornat."


Per qualsevol dubte ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres al facebook o al correu casalactivat@gmail.com.

Gràcies!


Reunió Informativa Pares 14' (6è i ESO)

Benvolguts a tots de nou!

Aquesta entrada va adreçada a les famílies que no van poder venir a la reunió del Casal d'Adolescents a Can Carletes ahir a la tarda.

Us adjuntem tot seguit l'enllaç del document que es va repartir. Només heu de 'clickar' a sobre del nom: Fullet informatiu

Seguim en contacte :)