divendres, 1 d’agost del 2014

Com es formalitza la inscripci贸 del casal de setembre?

Hola fam铆lies,

Aqu铆 teniu el procediment d'inscripci贸 per al casal de setembre. Els passos a seguir s贸n:

1. Omplir degudament el formulari d'inscripci贸:

INSCRIPCIONS TANCADES




2. Un cop omplert el formulari, doneu-li a "Envia" al final del formulari. Si s'ha enregistrat amb 猫xit  (amb tots els buits emplenats)  sortir脿 el seg眉ent missatge:


3. Enviar TOTA la documentaci贸 escanejada o fotografiada amb el m貌bil  en un mateix missatge a la seg眉ent direcci贸 de correu:

documentacio.activat@gmail.com

En la cap莽alera del missatge posar el nom de l'infant juntament amb el curs. Exemple: Mireia Palomares P5.


Documentaci贸 necess脿ria:

- Fotografia infant (1)
- Fotoc貌pia targeta Sanit脿ria
- Fotoc貌pia DNI (Pare/mare o tutor/a de la inscripci贸)
- Fotoc貌pia Carnet de Vacunacions
- Full autoritzacions omplert i signat 
(Descarregar en el seg眉ent enlla莽: FULL AUTORITZACIONS CASAL SETEMBRE 2014




IMPORTANT: No es tindr脿 en compte aquella documentaci贸 enviada en diferents missatges ( per exemple un email amb la foto, i despr茅s un altre amb la targeta sanit脿ria). Ha d'estar tot en un mateix missatge!



4. EL DILLUNS 11 D'AGOST REBREU UN MAIL NOSTRE EXPLICANT-VOS SI S'HA ACCEPTAT LA PLA脟A. Un cop acceptada la pla莽a haureu de fer l'abonament (no abans) de la quant铆a que heu especificat en el formulari en el termini del 12 al 14 d'agost en el n煤mero de compte que especificarem en el correu de confirmaci贸.






Remarquem que les places s贸n LIMITADES i va per rigur贸s ordre d'inscripci贸. Un cop tinguem tota la documentaci贸 i el formulari d'inscripci贸 omplert, la inscripci贸 estar脿 registrada pendent d'acceptar la pla莽a. NO S'ACCEPTAR脌 CAP INSCRIPCI脫 SENSE TOTA LA DOCUMENTACI脫.





Per a qualsevol dubte, restem a disposici贸.






Atentament,






Associaci贸 Juvenil Activa't - Comissi贸 de casals.

dimarts, 29 de juliol del 2014

Festa de Cloenda

Bona tarda,

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a la festa de cloenda d'aquest divendres 1 d'agost. Estan convidats tots els infants i adolescents que han participat al casal, sempre i quan vinguin amb algun familiar que se'n faci c脿rrec (adolescents no cal).

L'horari de la festa es de 15.30 a 17.30, i queda de la seg眉ent manera:

- 15.30h Entrada d'infants i familiars a l'escola.

- 15.45h. Pasem un video amb les fotos del Casal.

- 16.00h Inici de les actuacions dels diferents cursos

- 16.30h Pica- Pica de Cloenda.

- 17.15h Finalitzaci贸 del Casal Activa't 2013.

Per a qualsevol dubte restem a la seva disposici贸! 

Fotografies del Casal


Benvolgudes families! 

Ja sou uns quants els que ens heu preguntat sobre les fotografies que hem realitzat al llarg del Casal i 茅s per aix貌 que a continuaci贸 us explicarem el procediment a seguir per poder arribar a tenir-les. 


Al llarg d'aquesta setmana estem treballant per pujar totes les fotografies al Google Drive del Casal, on es podran veure diferents carpetes amb les seves fotografies corresponents (p.ex: Montserrat, Bicicletada, Holi Festival...)

Per poder accedir a aquesta carpeta del nostre Drive haureu d'esperar a rebre un mail de casalactivat@gmail.com que us demanar脿 COMPARTIR un enlla莽. Aquest 茅s l'enlla莽 que us portar脿 directament a la carpeta de fotografies. Haureu d'acceptar aquesta compartici贸. 

A aquelles families que no els arribi el mail, que ens ho facin saber per poder solucionar-ho, ja que potser ser脿 degut a un error de mail o que no ens heu donat la vostra autoritzaci贸 de Dret d'Imatge. 


Q眉estionari de Valoraci贸 del Casal 2014

Bon dia fam铆lies,

Aqu铆 teniu un breu Q脺ESTIONARI DE VALORACI脫 del casal d'estiu d'aquest any per a les families dels fills a infantil i prim脿ria.
I per a les families dels adolescents teniu el Q眉estionari adolescents.

Comptar amb la vostra opini贸 i la dels vostres fills/es 茅s molt important de cara a millorar per futures edicions.

Recordem que aquest divendres 1 d'agost farem la festa de cloenda del casal a partir de les 15.30h al gimn脿s. Us hi esperem!

Salutacions.

Acabem l'estiu amb un setembre ACTIU!

Casal de Setembre

Abans no acabi el Casal d'estiu d'enguany ja estem treballant en el pr貌xim Casal de Setembre!! 

Despr猫s de la demanda de les fam铆lies, hem decidit muntar noves activitats per a que els infants puguin gaudir d'un fi d'estiu ben actiu i divertit!

Aquest cop, per貌 hi ha petites difer猫ncies que esperem que ens  permetin guanyar en efic脿cia degut al poc temps que tenim i comptant que moltes fam铆lies estan de vacances. Com son les inscripcions via online, un sol pagament, casal complet (no possibilitat d'escollir per setmanes), etc.



El dia 2 d'agost penjarem al blog el procediment per formalitzar la inscripci贸 , estigueu alerta!!. Ja us podem avan莽ar, per aquells que ho vulgueu preparar amb temps, que caldr脿 tenir tota la documentaci贸 ( Foto infant, dni pare/mare, TSI, llibre vacunes) escanejada per enviar en format jpeg o pdf.


De moment us adjuntem el flyer amb tota la informaci贸 necess脿ria: Dates, lloc, preus, centre d'inter猫s....

Qualsevol dubte restem a disposici贸!

Atentament, 

Associaci贸 Juvenil Activa't - Comissi贸 de casals