divendres, 19 de juny del 2020

Bona nit,

Estem a punt de començar el casal!!! Amb aquest correu us volem donar la benvinguda a tots i totes i les gràcies per haver confiat amb nosaltres en un any tan complicat i excepcional com aquest. Podeu estar segurs que farem el possible perquè sigui un any inoblidable. 

Tal com ja sabeu, ens trobem en un any molt excepcional. La situació que ens envolta ens dificulta la gestió, ja que diàriament canvia la normativa i implica modificacions constants a la programació i organització del casal. Estem treballant incansablement per adaptar-nos a les mesures canviants i poder garantir un casal amb la màxima seguretat per als vostres fills i filles. Ens hagués agradat fer-vos arribar les programacions amb més antelació però, tal i com us hem explicat, els canvis són constants; ens hem trobat amb la conjuntura que ahir la piscina de Can Via ens va fer saber ahir al vespre (després d'haver-nos garantit l'ús) que la primera setmana de casal no obriran per qüestions internes. L'ajuntament en conjunt amb nosaltres hem treballat per buscar una alternativa d'última hora i avui a les 19:00 hem confirmat que podrem anar dijous a la piscina blava de Sant Vicenç. Ús exposem aquesta situació, que és una d'entre moltes situacions en les quals ens hem trobat, per tal de fer-vos arribar els motius pels quals ens retardem en respondre correus i altres neguits que ens manifesteu.
  • A continuació us adjuntem un document on hi figura la programació de la primera setmana, els grups de convivència, l'horari i porta d'entrada i sortida de cada grup i el que cal portar pel dia a dia del casal. 

  • Per altra banda, us adjuntem un document amb les indicacions per a la comprovació de símptomes per a les famílies dels infants i joves que participen en les activitats de lleure d'estiu. És de vital importància que obriu i llegiu amb atenció aquest document. Tal com vau signar a la declaració responsable, us feu responsables de la situació de salut dels vostres fills/es així com de comunicar aquesta situació diàriament a les responsables del casal. Al document trobareu totes les indicacions necessàries

Per últim, ens hem trobat amb algunes famílies que encara no heu realitzat el pagament. Som conscients que es tracta d'un any complicat i estem sent flexibles amb aquelles famílies que ens ho demaneu. És per això, que agrairem que ens ho féssiu saber si és el cas.  



Ens veiem dilluns!