dilluns, 29 de mar莽 del 2021

Fem aquesta enquesta per saber la vostra opini贸 respecte les inscripcions del casal. AQU脥

Consulta inscripci贸 casal activa't

Fem aquesta enquesta per saber la vostra opini贸 respecte les inscripcions del casal.

LINKS REUNI脫 PRESENTACI脫 CASAL ESTIU 2021

 Bona tarda, fam铆lies,

Aqu铆 us deixem els enlla莽os per a les reunions d'aquesta tarda.

- INFANTIL I PRIM脌RIA (17:00 h.) https://meet.google.com/wgz-eqep-dmg
- ADOLESCENTS (18:00 h.) https://meet.google.com/bft-kttx-vej

Us adjuntem tamb茅 la informaci贸 que explicarem durant la reuni贸 en format PDF, per tal que pugueu consultar-la amb posterioritat.

diumenge, 28 de mar莽 del 2021

Informaci贸 important reuni贸 presentaci贸 dia 28/03 casals estiu 2021

 Bona nit, fam铆lies,

En primer lloc, disculpeu les hores en les quals ens adrecem a vosaltres. Hem sabut fa poc m茅s d'una hora que una de les coordinadores de l'equip ha donat positiu en COVID-19. Hem considerat, tot i el limitat contacte de la resta de coordinadors amb ella, que el m茅s oport煤 茅s anul·lar la reuni贸 de dem脿 de manera presencial per tal de preveure qualsevol contagi. Aix铆 i tot, la reuni贸 es dur脿 a terme de manera virtual per tal de poder proporcionar-vos tota la informaci贸 referent al casal i resoldre qualsevol dubte o inquietud que ens vulgueu fer arribar.

Per tant, la reuni贸 informativa del casal d'infantil i prim脿ria (P3-5猫) es dur脿 a terme dem脿 a les 17:00 hores de manera telem脿tica, i la del casal d'adolescents (6猫 i ESO) a les 18:00 hores; mitja hora abans de la reuni贸 farem p煤blic l'enlla莽 per a connectar-vos.

Disculpeu les mol猫sties que h脿gim pogut ocasionar en la vostra organitzaci贸. Agra茂m, un cop m茅s, la confian莽a que sempre heu dipositat sempre en el casal.