dimecres, 7 de gener del 2015

Últim dia de Casal!!

Bones a tots i totes un cop més!! 
Avui al Casal hem estat més tranquils que altres dies, hem jugat una estona als jocs que més els agraden als nens i les nenes, hem fet gimcanes i figures de plastilina, ens hem pintat les cares dels nostres personatges preferits, hem vist un teatre fet pels grans sobre Nadal i han donat el seu amic invisible!!  :)  

Ah!! I hem fet la xocolatada amb galetes i Cacaolat! 
mmmm.. estava bonísssima! 













   




I fins aquí, el resum del Casal de Nadal!! 
En breus rebreu un mail amb un enllaç que us obrirà a totes les fotografies que hem fet durant els sis dies! Esperem que us agradin i les gaudiu tant com hem gaudit nosaltres i els petits!! 

Fins la pròxima! 


dilluns, 5 de gener del 2015

Dia de Reis i visita de la patge! :)

Molt bon dia a tothom!!
Avui ha estat un dia molt intens... Els nervis per l'arribada dels reis a la tarda ens han fet anar de bòlit a tots, però hem aconseguit tot el que havíem de fer!

Hem acabat els fanalets (i han quedat molt bé!! Tot i que recordem precaució si els voleu encendre! Son de llana i paper, que no es cremin!! :P) i hem acabat les titelles dels reis!

Però és que a més a més, avui hem celebrat un aniversari! El Pol avui fa 6 anys, li hem fet una corona i ens ha portat esmorzar :) Moltes felicitats i gràcies Pol!! 



Hem pintat i retallat la decoració de l'escenari pels Reis Mags, i l'hem pogut acabar a temps!! A nosaltres ens agrada molt com ha quedat, i a vosaltres? 


Esperem que al Melchor, al Gaspar i al Baltasar també els agradi!!
:) 

Per acabar, a nosaltres ens hagués agradat que ens vinguessin a veure els Reis, però com tenen un matí amb molta feina i ja vindran a la tarda, ens han enviat a l'Esther, una de les seves patges que ens ha recollit les cartes que vem fer l'últim dia i ens ha donat caramels!! 






I, des de Casals Activa't volem fer-vos un mini regal de Reis a tots vosaltres, i us deixem un recull de tots els nens i nenes que avui han estat al Casal i han gaudit de tots aquests dies amb nosaltres! 
Moltes gràcies a tots! Esperem que l'últim dia que queda vingueu amb forces i que els Reis us porten moltes coses!! 


El Grup de Petits




El Grup de Grans



Fins l'últim dia!!
:) :)