divendres, 21 de novembre del 2014

La visita dels tres reis mags


Bones de nou!! 
Com alguns ja heu vist, fa uns dies vem tenir la visita d'uns personatges molt esperats al poble, i vem estar parlant amb ells de com aniria el Casal d'hivern d'enguany. 

Sabeu què? Es van oferir a ajudar-nos i a donar-nos moltes idees per treballar els 6 dies que passarem al pavelló amb els infants del poble :) Van conèixer les nostres instal·lacions i van sortir molt contents!! 

Ens van estar explicant algunes cosetes d'ells que ni nosaltres sabíem... d'on són, d'on vénen, que fan la resta de l'any... Vosaltres els voleu conèixer? 


Per a que no us canseu de veure la seva visita i saber lo bé que ens ho vem passar amb ells, aquí teniu el vídeo que fa poc us vem enllaçar des del canal de Youtube i que fa uns dies no es podia seguir veient: 
(Esperem el seguiu gaudint com ho fem nosaltres!)

El podreu trobar, també, mitjançant un codi QR als tríptics que es repartiran la setmana que ve per les escoles i als comerços del municipi :)

Arreveure!

dijous, 20 de novembre del 2014

Més informació sobre el Casal de Nadal

Hola a tothom!!
A partir de la setmana que ve ja podreu veure pel municipi els cartells informatius del nostre Casal de Nadal que us adjuntem tot seguit :)


I per més informació, ens breus també podreu obtenir el nostre tríptic: 




Pd. Ja sabem que molt heu pogut gaudir de la reproducció del vídeo de la visita dels tres reis mags a Sta. Coloma, però que actualment ja no es pot visualitzar al canal de Youtube, és per això que estem treballant per pujar el vídeo directament al blog el més aviat possible i oferir nous enllaços per poder visualitzar-lo. US anirem informant :)