dimarts, 9 de juny del 2020

INSCRIPCIONS CASAL ESTIU 2020

Per aqu铆 us deixem el link al formulari de la inscripci贸 al casal d'estiu d'aquest any!

Us recordem que omplir-lo no assegura la pla莽a ja que divendres estarem recollint les autoritzacions que podeu trobar aqu铆 (Autoritzacions casal 2020) i tamb茅 s'haur脿 de realitzar el pagament (ES63 2100 2952 8901 0054 9778) DESPR脡S d'haver entregat les autoritzacions i enviar el comprovant d'aquest al nostre mail (casalactivat@gmail.com) on l'assumpte del mail haur脿 de ser aquest: Rebut + Nom i cognoms (adolescent) + Curs

Un cop haugueu realitzat aquests tres passos, en aquest ordre, quedar脿 la inscripci贸 definitiva realitzada. Si no es fa algun d'aquests passos, la inscripci贸 final no constar脿 com a realitzada.

Arribats a aquest punt, us deixem el link del formulari: https://forms.gle/6CdjkuKW7RwD2Zxe7

Moltes gr脿cies un any m茅s per tornar a confiar en nosaltres i qualsevol dubte/questi贸/problema no dubteu en contactar amb nosaltres pel mail: casalactivat@gmail.com

diumenge, 7 de juny del 2020

INFORMACI脫 CASAL ESTIU 2020

Bona tarda! 
S'acosten dates de casal, i enmig d'aquesta situaci贸 excepcional que ens est脿 fent anar a contra remolc, podem dir que li donem inici a les INSCRIPCIONS. Ens sap molt de greu no poder fer la reuni贸 de presentaci贸, retrobar-nos amb totes, con猫ixer a aquelles fam铆lies noves, parlar... I explicar el funcionament del casal tal com ens agrada, per貌 aquest any la situaci贸 no ens ho permet i  hem estat treballant en un document que esperem que reuneixi tota la informaci贸 necess脿ria, 茅s important que li doneu una ullada abans de fer la inscripci贸 (us el deixem adjuntat).

Recordem per aqu铆 les dates: 
  • 9-12 JUNY: Formulari Inscripci贸 online (trobareu el formulari al blog a les 00.00h)
  • 12 JUNY: Entrega documentaci贸 (Can Baruta de 17 a 19)
    • https://drive.google.com/file/d/1SAlRh54nu5mT30GpnQyR7F7nO3Td3og1/view?usp=sharing
    • AUTORITZACIONS
    • Una vegada entregats TOTS els papers us confirmarem que heu calculat b茅 el preu del casal i ja podeu efectuar-lo (abans NO)
  • 12 JUNY-17 JUNY: Pagament (ES63 2100 2952 8901 0054 9778) Teniu la informaci贸 al document. 
    • Haureu d'enviar un mail amb el rebut (Assumpte del mail: rebut+nom+cognom+curs (adolescent inscrit)
Moltes gr脿cies per seguir confiant en nosaltres, pensem que 茅s un any en qu猫 els adolescents necessiten m茅s que mai el casal d'estiu i estem treballant per no perdre l'ess猫ncia del casal, seguint sempre les indicacions de salut.

Qualsevol dubte o neguit ens el podeu fer arribar sempre a: casalactivat@gmail.com