dimarts, 2 d’abril del 2019

ENS PREPAREM PEL CASAL D'ESTIU 2019!



Benvolgudes famílies! Esperem que hàgiu gaudit d'aquest últim any i que hàgiu aprofitat per carregar energies per tot allò que ens espera.


Ja s'acosta el bon temps, i això vol dir que estem a punt de gaudir del casal d'estiu!!!👏


Ha arribat l'hora de comunicar que aquest any seguirem gaudint tots i totes del Casal d'Adolescents que com ja sabeu va dirigit aquells nois i noies de 6è de primària fins a 4t d'ESO.
📍En primer lloc, us informem que la reunió de presentació tindrà lloc el dia 11 d'Abril a les 19.00 h a Can Baruta. Us animem a venir per tal de descobrir totes aquelles sorpreses per les i els adolescents del nostre poble.
🎥En segon lloc, estareu esperant el vídeo promocional; però aquest any serà diferent de la resta i és que volem que tots i totes vosaltres pugueu posar el vostre granet de sorra, és per això que us convidem aquest DIUMENGE 7 D'ABRIL a les 11.00 h a Can Carletes! Sigueu infants, joves, adults o avis i àvies sereu benvinguts i benvingudes per tal que el vídeo expressi tot el pes que té el casal en el poble, això si... IMPORTANT, si la persona que vol sortir al vídeo és menor d'edat haurà de portar signada la següent autorització📄  que adjuntem al final amb un link, abans de començar la recollirem a l'entrada!
Si sou adolescents que teniu l'edat compresa de 6è a 4t d'ESO, necessitem que porteu complements que siguin representatius del "Trap" (gorres, cadenes, ulleres de sol...🧢🕶)
El vídeo el tindreu penjat tot just després de la reunió de presentació de l'11 d'Abril!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració, ens veiem el diumenge!👩‍🎤🎬🎤👨‍🎤
🎊Perquè això és més que un casal!🎊
Equip de coordinació del Casal Activa’t.