dissabte, 7 de juny del 2014

Monitors '14 i Reuni贸 Informativa Pares

Molt bon dissabte a tots!! 

Ahir vem realitzar la reuni贸 informativa amb els monitors de lleure amb els quals contarem aquest any i ja tenen moltes ganes de comen莽ar a treballar amb nosaltres i amb els m茅s petits per gaudir d'un bon estiu i de moltes activitats que ens ensenyin com son els nostres amics Blarxamidajo provinents del planeta Assac i explicar-los qu猫 fem i com som a Santa Coloma de Cervell贸! 

Aqu铆 us presentem a una gran part del nostre equip de monitors d'aquest any i en menys d'una setmana els podreu veure a la reuni贸 informativa a l'escola i saber quin ser脿 el monitor del vostre fill/a! 


Per acabar, i com ja haureu rebut al mail corresponen, tots aquells pares amb infants que faran el Casal de P3 fins a 5猫 de prim脿ria us esperem aquest dijous que ve dia 12 a les 17.00 hr al gimn脿s de l'escola del Pla de les Vinyes per a informar-vos de tots els detalls i resoldre tots els dubtes que pugueu tenir!

Els pares amb infants que facin el Casal de 6猫 a 3er de la ESO la reuni贸 ser脿 el dilluns dia 16 a les 19.00 hr al Centre de Recursos Juvenil Can Carletes (C/Sant Jordi, 25). 
Us hi esperem!!

Fins llavors, ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres deixant-nos un missatge a l'entrada del blog, al nostre facebook o al mail: casalactivat@gmail.com.
Intentem respondre sempre el m茅s aviat possible!