divendres, 28 de juny del 2019

PRIMERA SETMANA DE CASAL SUPERADA!!!

EL DIMARTS DIA 25 ELS NENS I NENES DEL CASAL ACTIVA'T VAN CONÈIXER ELS SEUS MONITORS I MONITORES, ALGUNES CARES NOVES, I ALTRES MÉS FAMILIARS... PERÒ DE SEGUIDA VAN FER PINYA!!!

Durant el matí van fer les seves samarretes amb aigua i lleixiu, així com jocs i activitats per a tots els grups, per després fer una estona de bany a la piscina de Can Via! 










AL DIA SEGÜENT, VAM GAUDIR TOTS PLEGATS D'UNA GIMCANA PER TOT EL POBLE, APROFITANT PER TRACTAR, A TRAVÉS D'ALGUNES DINÀMIQUES, TEMES COM LA DIVERSITAT FUNCIONAL





























Dijous els de 6è van començar el dia amb un bon dia d'aigua a la cara, i després van fer uns entrepans d'una manera diferent, seguint la temàtica del dia anterior i cooperant entre ells!





Els de 1r van començar el dia fent una cursa de crits i després, per equips van fer una cursa d'orientació passant per punts d'interès del poble fins a arribar al merescut premi que va ser la piscina!

  


  



Els de 2n van fer les seves samarretes dijous.

Tot seguit, van pujar a la piscina de Can Via. 

Per acabar el dia, van fer un joc en el qual havien de trobar la seva parella només tocant-li les mans, i un petit debat sobre la contaminació de l'espai, arribant a la conclusió que hem de cuidar el nostre entorn, i en conseqüència, el nostre planeta.


Els de 3r i 4t van acabar les samarretes estampant un logo del casal. 





















Tot seguit, van anar cap a la piscina i van acabar el dia fent jocs d'aigua a Can Carletes. 





I AVUI... L'ESPERADA SORTIDA A ILLA FANTASIA!

Tots els joves han gaudit de les atraccions del parc aquàtic, en un dia ideal per passar-lo en remull!

Us deixem algunes fotos d'aquest gran dia! Esperem que els nens s'ho hagin passat igual o més bé que nosaltres!

Salut i casal família!!!