divendres, 11 de juliol del 2014

Important: (4ª setmana) Setmana Cultural.

Bona tarda família,

Ens adrecem a vosaltres per explicar-vos tot el que heu de saber per la 4a setmana del casal dels vostres fills.
En aquesta setmana cultural, farem diverses activitats destacades:

- HOLI FESTIVAL (DIMECRES 16 DE JULIOL) . Tots els grups prepararem i realitzarem aquest típic festival de colors de la Índia. Us adjuntem un vídeo per a que sapigueu de que tracta:

https://www.youtube.com/watch?v=Hh-o5g4tLVE

Durant l'activitat plena de colors ens acompanyarà l'AFOSAC (Associació de fotògrafs de Santa Coloma de Cervelló) per immortalitzar tots els moments de l'activitat.
Un cop acabada l'activitat farem remullada per acabar el festival.

Què cal portar?
- Samarreta blanca per embrutar posada de casa.
- Banyador, tovallola i xancletes.
- Roba de recanvi.
- Crema posada de casa (i per seguir posant).
- Esmorzar i break.

- ACAMPADA (DIJOUS 17 DE JULIOL)

Horari de l'acampada:
Dijous 17
- 19.00h . Trobada dels infants a l'escola Pla de les Vinyes
- 19.30h. Inici de la Cercavila amb els gegants de Santa Coloma de Cervelló. Aquells pares i mares que ens vulguin acompanyar durant la cercavila, seran benvinguts.Tot i així els infants hauran d'anar amb el seu grup.
- 20.00h Ball de gegants i fotos de grups amb els gegants a la pista de Can Lluch.
- 20.15h Comiat als infants a la pista de Can Lluch. Només els pares de P3 i P4 ens podran acompanyar fins a Can Carletes per ajudar als infants a carregar les motxilles.
- 20.30h. Muntem tendes (de 1er a 5è).Organitzem a les tendes (P3, P4 i
P5)
- 21.00h. Sopar.
- 21.30h Joc de nit.

Divendres 18

- 08.00. Despertada i esmorzar.
- 09.00h Inici de les activitats. 

IMPORTANT: En infants que NO van a l'acampada:
- La trobada (tant l'acollida a les 08.00h, com l'inici de les activitats 09.00h) la faríem excepcionalment a Can Carletes.
- No podran venir només a sopar i marxar a dormir a casa degut el volum de feina que suposaria.


Què cal portar a l'acampada?
- Sopar per la nit. L'esmorzar del dia següent el posa el casal.
- Sac i màrfega.
- Samarreta (feta al casal, o del mateix color del grup en cas de no tenir-la) i la gorra vermella.
- Pijama (si es creu necessari).
- Repel·lent de mosquits.
- Llanterna.
- Cantimplora amb aigua.

- (Grups de P3, P4 i P5) Motxilla a part amb tot el material per fer jocs d'aigua a l'endemà a l'escola (banyador, xancles, tovallola, crema solar...). Aquesta motxilla la deixarem a l'escola el dijous 17 al entrar a les 19.00h.

Tendes: Qui en pot portar? Quan s'han de portar?

Aquelles famílies que tinguin tendes, agrairíem que li comuniquin al monitor/ de grup si la poden portar. En el cas de que la porteu, agrairíem que ens la deixéssiu el mateix dijous al matí a la rebuda dels infants amb el nom escrit.

Per tal de preparar la nit amb temps, muntarem les tendes d'infantil P3, P4 i P5 el mateix dijous a les 17.30h a Can Carletes. Aquells pares i mares de P3, P4 i P5 que vulguin ajudar-nos a muntar-les que ens ho facin saber. Ens trobaríem a les 17.30 h a Can Carletes.

Els infants de 1er a 5è muntarem les tendes quan arribem amb l'ajuda de monitors/es.

Com arribar a Can Carletes?

Itinerari Escola - Can Carletes (google maps)

TALLER DE HENNA

Durant la setmana realitzarem un taller de Henna. La Henna és una pols extreta d’una planta natural que barrejada amb aigua es converteix amb una espècie de tinta per a pintar el cos. És típic del Marroc i proporciona una sensació de frescor un cop pintada, i queda el dibuix a la pell unes dues setmanes aproximadament.

Per aquesta activitat necessitarem autorització de les famílies per realitzar-la amb els vostres fills que haureu de portar firmada. Aquesta autorització us la faran arribar els monitors a través dels vostres fills entre avui divendres i dilluns 14 de Juliol.


Qualsevol dubte, restem a disposició.

Programacions 4a setmana ( 14 al 18 de Juliol ) - P3 a 5è

Bon dia a tothom,

Aquí teniu les programacions de p3 a 5è per a la 4a setmana.

PROGRAMACIONS 4A SETMANA.

Benvinguts a la setmana cultural!!

Salutacions Blarxamidajas!



dimecres, 9 de juliol del 2014

Dia sobre rodes

Molt bon dia families!!

Avui ha estat un dia molt intens i cansat, però d'allò més divertit!
Tots els infants han agafat el seu vehicle de rodes i s'han preparat per pujar-hi una bona estona i arribar fins on poguessin :) Alguns han vist l'Splau de ben a prop, altres han parat una mica abans i inclús hi ha hagut algun grup que ha trobat alguna cosa dels Blarxamidajo!


Els més petits, tot i no sortir de l'escola, han passejat pel patí seguint un circuit vial muntat per les monitores i aprenent a circular amb companyia!

Al circuit han aparegut policies que multàven aquells que es saltaven els stops, han aparegut semàfors humans, havien de seguir les rotondes i les fletxes que obligaven la direcció del recorregut, deixar passar als vianants que passaven pels passos de peatons i cedir el pas als altres "vehicles"...

Han gaudit una bona estona i els ha encantat!




Per acabar i refrescar-se de la calor del dia d'avui, ens hem trobat tots al camp de futbol, on els més petits han aminat als més grans quan els han vist arribar de l'excursió i tots junts hem pogut gaudir d'una bona ruixada!!

Dia MÉS CAPAÇ

Bones a tothom! 

Com tots sabeu,estem a la setmana ACTIVA'T, una setmana plena d'esports, de moviment, d'activitats molt mogudes... i que millor que començar el dilluns amb la companyia de l'Associació Santa Coloma Més Capaç, ensenyant-nos i conscienciant-nos a tots de que les persones, siguem com siguem, podem fer el que ens proposem!

Dilluns, tot i la pluja, vem poder gaudir d'unes activitats pensades per la sensibilització, tant dels infants com dels adults que formem part del Casal i entendre que al nostre voltant i dia a dia ens trobem amb unes barreres de les que no en som conscients i que les persones amb discapacitat han de superar a diari! 
Els membres de l'Associació més capaç ens van ajudar a muntar i donar-nos idees de com gaudir d'un dia ben Actiu, amb activitats on els infants havien d'anar amb Cadira de rodes i superar obstacles, o portar els ulls embenats i ser guiats per un/a company/a, o parlar sense utilitzar la veu i jugar amb pilota sense veure-la...  

Hem de donar les gràcies per la seva ajuda i seguir animant-los per a que segueixin creixent com fins ara!

Per aquells que no els coneguin, tot seguit us deixem el seu blog i el seu facebook. 


MOLTES GRÀCIES!