dimecres, 18 d’agost del 2021

RETORNS PEL CONFINAMENT

 Bona nit famílies,


Esperem que estigueu gaudint o hàgiu gaudit molt de les vacances!

Avui començarem a fer tots els retorns de les setmanes les quals alguns dels infants i adolescents van haver d'estar confinats o les que el casal es va romandre tancat a causa de la Covid-19.

La quantitat la qual el casal retornarà serà del 70% del total de la quota de cada infant o adolescent inscrit aquelles setmanes.

Des de coordinació volem recordar que som una entitat sense ànim de lucre i que en cap cas el casal es quedarà amb diners que no pugui retornar i aquest 70% és el màxim que el casal pot retornar a cada família.

Aquest procés ha estat lent pel fet que el casal fins ara, encara ha hagut de fer pagaments un cop finalitzat i no podíem saber quants diners es podien retornar fins que aquests estiguessin fets.

Volem recordar a aquelles famílies que voluntàriament vau anul·lar la inscripció un cop iniciat el casal no podran rebre cap mena de retorn.

Per altra banda, a tots aquells infants i adolescents els quals tenien una causa justificada per raons externes a la Covid-19, se'ls hi aplicarà el retorn del 90% de la quota tal com ja s'havia signat en un inici.

Aquest ha estat un any excepcional i per això agraïm a totes les famílies que heu tingut paciència i heu confiat en aquest casal sabent que era una situació complicada per a tots i totes.


Gràcies per la confiança, 


Coordinació del Casal Activa't.