divendres, 30 d’abril del 2021

LLEURE PER A TOTHOM !!

Bon dia☀️, avui finalitza tant el període d'inscripció com el límit per fer el primer pagament del casal‼️ Esperem que totes aquelles que heu volgut hàgiu pogut apuntar-vos al casal😀


Volem recordar que aquelles famílies que tinguin alguna dificultat per efectuar el pagament del casal poden posar-se en contacte amb nosaltres, i mirarem de trobar la solució més adient per cada cas; així mateix, recordar que l'ajuntament ofereix beques per als casals d'estiu des dels Serveis Socials. Considerem el lleure com una activitat essencial de la qual cap infant hauria de prescindir per motius econòmics.🙋


Una abraçada, ja queda menys per començar el Casal🥳

dilluns, 26 d’abril del 2021

LÍMIT D'INSCRIPCIÓ I DEL 1R PAGAMENT

 Bona tarda, famílies,

Hem allargat inscripcions a tots els cursos, aquestes acaben el 30 d'ABRIL, per tant el límit del 1r pagament també s'allarga fins al 30 d'Abril.

  ☝  - Recordeu enviar el rebut del pagament al mail del coordinador del vostre curs:  
 bernat.activat@gmail.com (Coordinador P3. P4, P5), annarubio.activat@gmail.com (Coordinadora 1r, 2n Primària) , pol.activat@gmail.com (Coordinador 3r, 4t i 5é Primària), maria.activat@gmail.com (Coordinadora , 1r i 2n ESO), aina.activat@gmail.com (Coordinadora 3r i 4t ESO).

A partir del dia 30 d'Abril, aquelles persones que vulgueu apuntar-vos a alguna altra setmana, ho haureu de fer com a AMPLIACIÓ, això implica que no tingueu plaça assegurada i que el preu augmenta, per a fer-ho haureu d'enviar un mail al coordinador especificant nom de l'infant, curs i setmanes que estigueu interessats.

👉Recordem que el pagament es pot efectuar en 2 pagament (50% i 50%) o fer-ho tot en un pagament.  
1r pagament (100% o 50%) - 30 d’Abril últim dia per fer el primer pagament.
2n pagament (50%) - 14 de Maig últim dia per fer el segon pagament.

Nº COMPTE: ES63 2100 2952 8901 0054 9778
CONCEPTE: Nom del infant+cognom del infant+curs

Aquelles famílies que encara no hàgeu entregat la documentació (ja que heu fet la inscripció desprès del dia 13-14 d'Abril), ens posarem en contacte més endavant amb vosaltres per a fer l'entrega.

Moltes gràcies per la confiança, l'equip de coordinació i monitores estem treballant de valent per a fer d'aquest casal 2021 una experiència inoblidable.