dimecres, 29 de juliol del 2020

COLÒNIES ACTIVA'T 2020

Bon dia famílies Activa't!!!

Per fi us podem compartir algunes fotos de les colònies, com ja sabeu estem a una casa de colònies i normalment la cobertura no és gaire bona, això fa que el fet de penjar fotos es faci complicat.
Aquest any ho farem de la següent manera:
Us compartim un enllaç del Drive, on nosaltres anirem afegint totes les imatges que recollim de les colònies i s'aniran actualitzant automàticament a la carpeta. Quan vulgueu mirar les fotos només haureu d'entrar al següent enllaç:

https://drive.google.com/drive/folders/1ySBUwl5D6V8n_Cd3gd7swseKTXn93I1y?usp=sharing

Les colònies estan anat super bé. Vam arribar dilluns i vam poder gaudir de la piscina, vam iniciar el centre d'interès amb les olimpíades que van anar d'allò més bé i des d'aleshores no hem parat de fer activitats. Els i les adolescents s'ho estan passant d'allò més bé com podeu veure a les imatges!

També pensem que és molt important que sapigueu que ahir ens va visitar una inspecció, que vam superar amb èxit i que ens va felicitar per la bona organització tant en les activitats com en l'adaptació i seguretat i higiene pel que fa a la COVID 19, sense oblidar-nos de l'actitud dels adolescents i la responsabilitat que estan demostrant en aquest aspecte! Estem molt orgulloses de tots i totes elles!

Avui ens espera una gimcana guarra que estem segures que gaudiran com sempre ho han fet, ja us farem arribar les imatges!

Moltes gràcies per la confiança, veure a les adolescents gaudir com ho estan fent és un goig i un plaer.