dimecres, 2 de juliol del 2014

Dret d'imatge. Fotos del casal.

Bona tarda família,

Des de la coordinació del casal, hem decidit NO PENJAR FOTOS  de grup on surtin les cares visibles dels infants i adolescents al nostre blog. Això és degut a que moltes famílies, en el seu legítim dret el qual respectem molt, han decidit que prefereixen que no es pengin les fotografies dels seus fills/es al nostre blog.

Això fa que ens resulti molt complicat i ens porti molt de temps el fet  de publicar les fotografies aptes,  i aquest temps no el puguem dedicar en l'acció directa amb els nens.

També sabem que molts de vosaltres heu sol·licitat de veure imatges, per això les úniques  solucions  que ens queden   per a que pugueu veure-les són:

1- Fer un pase de fotos el dia de la festa de Cloenda.
2- Fer arribar les fotos a les famílies que SI ens autoritzen, excloent aquelles fotos que no se'ns permet publicar. La manera de com farem arribar les fotos encara no la tenim clara, però serà (1) a  través de compartir la carpeta amb les fotografies via internet amb un enllaç amb codi (que només disposaran les famílies) o (2) amb un CD que també entregarem a les famílies .  

Esperant la comprensió de tots, us saludem cordialment.

Associació Juvenil Activa't - Comissió del casal d'estiu.

Crònica de la Sortida a Montserrat 02/07/2014 (P3 a 5è)

Bona tarda famílies!

Aquí teniu la crònica de la sortida:



- 10.30 hr. Hem arribat a Montserrat. Un cop allà ens hem baixat dels autocars i hem  anat tots els grups a esmorzar a l'esplanada del monestir (veure imatge).

-  11:30 hr. Hem començat la ruta!

P3 i P4: Hem  volgut fer la ruta dels Degotalls. Però degut a que ens ha plogut només començar el camí, hem hagut d'anar a aixoplugar-nos. Un cop ha parat la pluja, hem anat al monestir on hem fet jocs i activitats.

P5, 1er i 2on: Hem fet el camí de la creu de Sant Miquel on hem arribat al mirador.

3er, 4rt i 5è : Hem fet el camí fins a la Santa Cova.


- 13:30 hr. Tots els grups hem dinat. La majoria ho han fet a la esplanada del monestir. Altres ho han fet a mig camí.

- 15.00 hr. Tornem cap a Santa Coloma, on després d'un dia esgotador hem deixat enrere la muntanya de Montserrat coberta de núvols. Uns núvols que tot el dia ens han fet estar alerta per la pluja i que en contades ocasions ens han deixat anar una pluja fina. Per sort ens han respectat i ens han fet gaudir d'aquesta majestuosa serra amb la "companyia" dels nostres amics BLARXAMIDAJO.


Salutacions còsmiques! Demà més i millor! ;)