dissabte, 10 de juliol del 2021

Setmana 2: Edat Antiga (1r, 2n, 3r i 4t de primària)

Bona nit, famílies,

Aquí us deixem un breu resum del qual hem estat fent aquesta setmana al casal!
Les imatges que adjuntem són de dimecres, dijous i divendres, on hem gaudit de dies de piscina, activitats digitals amb la resta de companys i companyes que no han pogut assistir aquesta setmana pel confinament, on hem jugat a jocs i hem creat la disfressa de romans/es i cavallers/es per viure algunes etapes de la història!
Aquesta situació no és la que ens hagués agradat pel casal, però és la que ens ha tocat viure, som conscients que és una situació molt difícil per a tots i totes, però ho tirarem endavant! Agrair a totes aquelles famílies pels missatges que estem rebent! Activa't no s'atura!





































dimarts, 6 de juliol del 2021

 Bona tarda, famílies. Avui ha estat un dia diferent, però tot i això els infants que han vingut han estat fent activitats, manualitats i passant-s'ho molt bé.










diumenge, 4 de juliol del 2021

COMUNICAT URGENT

 Bona tarda, famílies,


Tal com ja deveu saber, en els darrers dies hi ha hagut un augment de casos de COVID-19 al nostre municipi, sobretot en la franja que comprèn adolescents i joves. Per iniciativa de l'ajuntament, aquest dissabte es va realitzar un cribratge massiu del qual estem començant a conèixer els resultats. Malauradament ens trobem amb un nombre elevat de casos positius entre els participants del casal d'adolescents, que ens obliguen a confinar més de la meitat dels grups bombolla existents. Actualment, els grups afectats per un positiu de COVID-19 són: 6èA1rA, 2n B, 3r/4t A i 3r/4t B.

Per altra banda, desconeixem l'existència de casos positius al casal d'infantil i primària, ja que no s'han realitzat provés en aquesta franja d'edat, així com el fet que no s'ha realitzat una prova a la totalitat de participants del casal d'adolescents.

Altrament, desconeixem, a hores d'ara, la majoria de resultats dels monitors, monitores, coordinadors i coordinadores del casal. A més a més, hem sabut que un membre de l'equip de coordinació del casal és positiu en COVID-19, i aquest fet obliga a confinar a la resta de l'equip.

Malgrat que des del casal s'han seguit els protocols establerts per a les activitats de lleure, ens hem vist obligats a prendre les decisions que us comuniquem a continuació:

- El casal d'adolescents queda anul·lat durant 10 dies, amb la intenció d'evitar més contagis dels existents.

- Demà dilluns dia 5 de juliol queda anul·lat el casal d'infantil i primària, i es treballarà per oferir serveis mínims a partir del dimarts.

Des de l'equip de coordinació, sabem que el casal és un servei, i que moltes famílies poden necessitar-lo. És per això, que és treballarà per poder oferir serveis mínims per infantil i primària, ja que són aquelles franges d'edat més susceptibles a poder-los necessitar.

Som conscients que es tracta d'una situació realment complicada, ja que ens trobem dins d'un problema de salut pública que afecta molt més enllà del casal. És per això, que totes les decisions s'han pres sense indicacions concretes del gestor de COVID, tenint sempre en compte el principi de prevenció i prudència i vetllant per la salut d'infants, joves i famílies del municipi. Aquestes decisions s'han treballat i consensuat conjuntament amb membres de l'ajuntament.

Per últim, sabem que aquesta decisió pot causar molts dubtes i neguits, però volem demanar si us plau la màxima paciència a l'hora de conèixer noves informacions, retorns de diners i altres aspectes que puguin causar-vos algun neguit. Des de la coordinació del casal, anirem proporcionant tota la informació necessària per a afrontar les setmanes que resten de casal.

Demanem seguir actuant amb responsabilitat per tornar a la normalitat l'abans possible. Cuideu-vos molt!!!