dilluns, 21 de juliol del 2014

Informació albergada Activa't 2014 (5è a 3er d'ESO) del 23 al 25 de Juliol.

Bon dia a tothom, 

En aquest correu trobareu tota la informació necessària per l'alberg pels infants i adolescents de 5è a 3er d'ESO. 

1. Horaris:

23 de Juliol: Trobada amb els adolescents a les 08.00h a l'escola Pla de les Vinyes (Avinguda de la Pau, 2. Porta del gimnàs). 
25 de Juliol: Arribada a les 16.30 a la mateixa escola Pla de les Vinyes. 

Horari base dels dies:

Cal anotar que el primer dia arribarem sobre les 10.30h aprox. i sortirem de l'alberg allà les 14.00h del divendres, per tant avançarem el dinar d'aquell dia.

08.00: Ens llevem.
08.30: Esmorzar.
09.00h: Activitats
12.00h: Break.
12.30h: Activitats
13.00h: Fem el dinar (per torns).
14.00h: Dinar.
16.00h: Activitats
17.30h: Berenar.
18.00h: Activitats
20.00h: Ens dutxem i fem el sopar (per torns).
21.00h: Sopar.
22.00h: Jocs de nit.
00.00h: Anem a dormir. 

2. Què cal portar?

A l'alberg s'ha de portar:

- Esmorzar, break  i dinar del primer dia.
- Muda per tres dies (amb calçat esportiu  i roba d'abric per si refresca a les nits).
- Roba de bany (tovallola de platja i de bany, xancles lligades per  utilitzar al riu,  2 banyadors i ulleres de piscina si escau)
- Necesser (Xampú, Gel, crema solar, esprai repel·lent de mosquits, raspall i 
pasta de dents, pinta...).
- Sac de dormir.
- Llanterna, ulleres de sol, gorra.
- L’original del DNI i la TARGETA SANITÀRIA INDIVIDUAL. Es obligatori, per tant, qui no el porti no podrà vindre. (L'haureu d'entregar al coordinador el mateix dimecres). 

3. On es l'alberg? 

Aquí teniu l'enllaç de google maps amb la ubicació de l'alberg.













4. Què farem allà?

- Senderisme per la montanya. 
- Banys al riu i al pantà. 
- Tirolina. 
- Activitats a l'entorn. 
- Jocs de nit.
- ...i molt més.






5. Menú dels àpats:

Dimecres 23:
Berenar: Préssec (Al·lèrgies poma).
Sopar: Puré de patates amb all i julivert, i salsitxes.Meló.

Dijous 24:
Esmorzar: Galetes i magdalenes. Suc i llet. 
Break: Fruita.
Dinar: Macarrons amb salsa de tomàquet acompanyats de xoriço i formatge. Plàtan.
Berenar: Pa de motlle amb crema de cacau i suc.
Sopar: Amanida de cigrons amb ceba, tomàquet, olives i cogombre. Poma. 

Divendres 25: 
Esmorzar: Galetes i magdalenes. Suc i llet. 
Break: Fruita.
Dinar: Arròs a la cubana i llom de porc. Préssec.


Cal anotar que els adolescents, cuinaran per torns amb l'ajuda dels monitors (amb títol de manipulador d'aliments).

6. Monitors:

Daniel Palomares, Carles Monfort, Alba Arcos i Laia Madriles.

7. Pàgina web alberg:


8. Telèfon en cas d'emergència:

Dani (coordinador): 678967815
Casal (operatiu de 08.00h a 16.30h): 658707243.






Si teniu qualsevol dubte, quedem a disposició.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada