dilluns, 29 de desembre del 2014

Sortides de demà i horaris del Casal.


Bones a tots,

aquest matí, molts pares teniu dubtes sobre el casal, i preguem disculpes per què havíem donat per fet que amb la programació ja sabíeu com ens organitzàvem.

Us en fem un breu resum:

L'entrada i la sortida dels infants al Casal es realitza a la porta de dalt del pavelló. A l'hora de l'entrada (de 9.00 a 9.15h) alguns monitors estarem esperant que ens porteu als infants i ens podreu preguntar qualsevol cosa. Els monitors seran qui baixin amb els infants a la pista amb la resta d'equip.

A l'hora de la sortida pujarem tots els monitors amb els infants i els asseurem al costat de la vidriera de dalt, per a que l'organització funcioni millor i puguem controlar-los a tots. Així, qualsevol dubte que us quedi, també podrà resoldre's sense cap problema i amb calma.

D'altra banda, és important que els infants portin a les motxilles una ampolla d'aigua per a poder beure durant el matí, l'esmorzar i alguna cosa més per menjar a mig matí (fruita, suc, galetes...) d'aquesta manera, a les 14.00 hauran menjat dos cops i no passaran gana. I la motxilla i els objectes, marcats amb nom per què no es perdin! :)


Per acabar, recordar-vos que demà marxem d'excussió:

Grup: PETITS

Lloc: HAPPY PARK

Hora: 9.00 - 14.00

Cal portar: Roba còmode, ampolla d'aigua, esmorzar i el menjar de mig matí. 

 


Grup: GRANS

Lloc: TEATRE POLIORAMA - ELS PASTORETS

Hora: 09.00 - 14.30.

Cal portar: Autorització de transport públic (aquell que no l'hagi portat avui), roba còmode, ampolla d'aigua, esmorzar i el menjar de mig matí (el menjar de mig matí, que sigui quelcom contundent. Penseu que arribem més tard del normal i esmorzarem per allà.

I recordeu, que l'hora d'arribada és més tard que sempre. Estarem al pavelló cap a les 14.30 - 14.45. Els infants petits amb germans més gran es podran quedar aquesta estona fins que arribem del teatre.



Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.


Associació JuveniActiva't
Casals Activa't  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada