dilluns, 20 d’abril del 2015

ERRORS A INSCRIPCIONS


Hola families!!! 

Com molts ja sabeu, la nostra web www.casalsactivat.org, on trobareu la inscripci贸 ja est脿 oberta!! 

Ja tenim una bona llista d'infants inscrits al Casal, i us volem demanar, que tot i que sabem que aquest any canviem els m猫tode d'inscripci贸, estigueu atents als possibles errors i a no repetir una mateixa inscripci贸 del mateix infant, doncs aix貌 fa que s'ocupi un espai al programa que acabi amb el doble espai del previst. 


Si us costa entrar a la p脿gina o no correga... paci猫ncia! Esteu entrant tots de cop i es colapsa. Aneu-ho intentant poc a poc!

I d'alta banda, un cop hagueu enviat el formulari i l'imprimiu, 茅s possible que a alguns no se us marquin les opcions de les caselles del "si" i "no". Marqueu-les a m脿, si us plau! I tranquils, que nosaltres ho rebem tot!!

Nosaltres ja estem treballant per comprovar que les dades estiguin correctes, i anem compatibilitzant el total d'inscripcions, per貌 si us plau, estigueu atents al que escriviu i de fer-ho b茅!! 


Us ho agra茂m!! 

En breus tindreu informaci贸 de com va tot... de moment, no us preocupeu i agafeu-vos-ho amb calma que no volem que es pengi la p脿gina! 



4 comentaris:

  1. he fet inscripci贸 i dona problemes amb la impressi贸 del document, no quedes reflexades les opcions triades amb SI/NO ni les dates triades, ni els serveis, ni la forma de pagament...
    ho podeu comprobar?

    ResponElimina
  2. Alberto, estem revisant tot el que ens arriba.
    Al nostre formulari arriba b茅. Tot el que veieu que us falta, ompliu-ho a m脿 si us plau, i quan ho entregueu, ho revisem.

    Gr脿cies, i paci猫ncia!

    ResponElimina
  3. Demana el curs escolar 2013/2014. Suposo que voldr脿 dir el 2014/15, no?

    ResponElimina
  4. Demana el curs que l'infant ha cursat aquest any. 2014/15

    ResponElimina