dilluns, 6 de juliol del 2020



Bon dia,

Hem superat amb molt d'èxit la primera quinzena de casal! Els monitors, monitores i coordinadores estem molt contents i agraïts amb aquesta primera quinzena i ens ho hem passat realment molt i molt bé. Amb aquest correu volem dir adéu a aquells i aquelles que acabeu el casal demà, i donar la benvinguda a aquelles que us incorporeu de nou dilluns.


Per altra banda, us fem arribar tota la informació referent a la tercera setmana del casal: programació de la setmana, activitats especials, material necessari, horaris d'entrada i sortida i grups de convivència. Aquesta setmana som més grups que la quinzena anterior, és important que us fixeu bé a quina hora i porta entra i surt cada grup, ja que hi ha variacions d'horari, per tal de garantir l'esglaonament. Fixeu-vos bé també ens els dies que marxeu d'excursió, no marxem tots i totes els mateixos dies ni als mateixos llocs.


Per últim, recordem que és de vital importància que prengueu la temperatura als vostres fills/es abans de sortir de casa, així com que comproveu que no tenen simptomatologia compatible amb la covid-19.


Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o inquietud. Moltes gràcies per la confiança.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada